YVES ROCHER: Intense oogpotloden

Een nieuwe reeks oogpotloden van Yves Rocher is te koop in twaalf kleurtjes, van klassiek roze/beige gedurfd fel blauw tot knalgeel. De Ultra Color crème-oogpotloden zien er best prijzig uit, maar zijn heel betaalbaar - zeker met de regelmatige Yves Rocher kortingen!

Het is zeker niet de eerste kleurrijke reeks Yves Rocher-oogpotloden, op yves.rocher.nl kun je lezen dat ook de kohlpotloden van Yves Rocher favoriet zijn, ze zijn makkelijk zijn aan te brengen dankzij de zachte punt, en schijnen de hele dag te blijven zitten. Je kunt het potlood gebruiken als eyeliner, maar ook als basis voor je oogschaduw door het lijntje uit te vegen.

Met de Ultra Color Crème kun je verschillende looks maken

Wat de samenstelling betreft, in de crèmige potloden zit Carnaubawas van de Braziliaanse Carnauba-palm, waarvan de bladeren tegen de hitte worden beschermt door een laagje was. De gewonnen waskleur is bruin, wordt vervolgende gezuiverd en gebleekt, en vervolgens als natuurlijk glansmiddel gebruikt in voedingsmiddelen - chocola, kauwgom, snoep, koffie – maar dus ook in make-up als lippenstift en oogpotloden.

Met de Ultra Color Crème kun je verschillende looks maken. Ik raakte overmoedig en heb het potlood ook getest als eyeliner – wat eigenlijk niet de bedoeling is, want het is oogschaduw. De zachte punt zette een te dikke lijn boven mijn ooglid, te dik als eyeliner dus. Maar als oogschaduw valt er fijn mee te kleuren.

Ultra Color crème-oogpotlood: €9,90. Dierproefvrij.