STARSKIN: Pamper je huid

“Hét geheim achter de fantastische handen, voeten en gezichten van de filmsterren”

Met deze ronkende taal prijst het Nederlandse Starskin zich op Amerikaanse wijze aan met een negental ‘sheetskin’ maskers. Ook zonder de overdreven fascinatie voor celebrity’s zou ik de aantrekkelijk als filmposters verpakte maskers wel proberen.

Red Carpet Ready

Starskin sheetskins maakt verzorgende bio-cellulose-maskers, ze zijn doordrenkt met een serum, en geschikt voor verschillende lichaamsdelen. De negen varianten hebben klinkende namen Red Carpet Ready, Glowstar, Walk of Fame en After Party. Ze zijn er als gezichtsmaskers met uitsparingen voor mond en ogen, oogmaskers tot een voet- en handmasker met double-layer technology.

In Overvloed

Ik kies het voedende Hollywood Hand Model handmasker dat bestaat uit twee met serum doordrenkte handschoenen die je een minuut of tien moet aanhouden. Ze zijn bedoeld tegen ruwe handen, zouden de handen verjongen en helpen tegen winterhanden. Van geen van die kwaaltjes heb ik last, wel heb ik in de winter vaak droge handen. Na tien minuten trek ik de handschoenen uit. Mijn handen voelen prettig gehydrateerd, van een droog gevoel is de hele dag geen sprake.  

Starskin maskers zijn te koop bij Douglas, Asos en Sephora en kosten € 9,95 per stuk.