COLLAB: The Toledo’s X MAC

 

Kiekeboe! Vele oogjes knipogen ons toe. Deze oogjes, en lipjes, staan op de nieuwe speelse collectie van MAC, bekend vanwege hun vele  knockout collaborations, en kwam tot stand met Isabel en Ruben Toledo. De Toledo’s zijn een Frans modestel (hij is ook kunstenaar) die bekend zijn geworden met tot verbeelding sprekende mode-illustraties en modecollecties. 

Bijzonder: geel en groen tinten die je niet vaak ziet

Alleen al de verpakking versierd met illustraties met grafische zwart-wit lijnen en rode lipjes van de Rubens illustraties zijn een redden om naar een MAC store te rennen, of te bestellen via www.maccosmetics.nl . Dat kan overigens nog tot april, dus wees snel. De zeer uitgebreide collectie is niet mis. Onze favoriet is het oogschaduwpalet met zes verschillende tinten  - in verschillende texturen -  waaronder een aantal bijzondere geel/groen tinten die je niet vaak voorbij ziet komen.

Prijzen: Violetwink Eyeshadow Palette EUR 42,00, Moodyblu Eyeshadow Palette EUR 42,00, Lipstick EUR 20,50, Lipglass EUR 18,50, Modern Twist Lash EUR 24,50, Blush Ombre EUR 27,50, Makeup Bag EUR 26,00,  Brush EUR 41,00