SIXTIES: Courrèges X Estée Lauder

 

Wat een leuk idee van Estée Lauder om het Franse Courrèges te vragen voor het ontwerpen van een eigentijdse make-up collectie. 

 

Een goed idee is het ook: de jaren zestig maken al een tijdje een comeback in de mode. Het idee achter deze collectie doet Mirror Mirror deugt: mirror reflection! Alle dertien producten, verpakt in ronde uitgepuurde vormen, zijn een flashback naar de futuristische Courrèges stijl die het begin van de jaren zestig domineered met minimalistishce mode en cleane moonboots, die nu harstikke cult zijn, en nog steeds te koop via  HYPERLINK "http://www.courreges.com/" courreges.com 

Poptimistic Collection met Super Faux Cils à la Twiggy

De transparante, zilveren en witte make-up verpakking, en een smetteloze witte brush (in plaats van een zwarte) is helemaal Courrègesstijl. Het zijn collector items.

Ontdekt de eye-liner Black Extrême, de metallic Eye Crayon, de koraal kleurige Crème à lèvres die glimt als vinyl (onze favoriet) en natuurlijk voor de ultieme Twiggy-look:  de  Super Faux Cils. Deze legendarische lijn is zeer de moeite waard.

 Prijzen van € 20 tot € 46. Kijk:  courreges.com en esteelauder.fr