ZWART IS HET NIEUWE GROEN: Detoxen met actieve kool

Detox Delight
 

Voor Gwyneth Paltrow was het "the best juice cleanse", Salma Hayek heeft het onmiddellijk opgenomen in haar eigen sapfabriek en celebrities zweren bij deze rode loper detox: geactiveerde kool is het beauty secret du jour.

 

Geen wonder, want dit gitzwarte anti-aging middel zuigt gifstoffen, gassen en zuren op als een spons en verhindert daardoor de opnamen in onze cellen. Hoewel dit goedje nu pas zijn roem krijgt, wordt het al jaren gebruikt in de medische sector in de aanpak tegen virussen en bacteriën

‘’Detox Delight’’

Actieve kool bestaat uit verkoold materiaal van planten dat geactiveerd wordt met zuurstof. Zo ontstaan miljoenen kleine poriën tussen de koolstofatomen waardoor de inwendige oppervlakte van de kool vergroot en fungeert als adsorptiemiddel, met andere woorden: een natuurlijke magneet voor gifstoffen. Zo verlaten giftige stoffen samen met de kooldeeltjes makkelijk het lichaam. Onze cellen worden efficiënt beschermd tegen gifstoffen, verzuring van het lichaam wordt verhinderd en de anti-aging processen worden ideaal ondersteund.

Actieve kool is geur- en smaakloos, dus makkelijk in te zetten als detox ondersteuning. Vanaf vandaag is actieve kool te verkrijgen bij Detox Delight als onderdeel van de Beauty Shots Spring Edition 2015.

>> 60 ml Black Beauty Shot (ingrediënten: actieve kool, kokoswater, aloe vera, citroensap, ahornsiroop, cayenne peper) voor prijzen bezoek de website: www.detox-delight.nl