& OTHER STORIES: Slapend ontspannen met gezichtsmasker

sleeping mask

& Other stories verkoopt een aantal anti-stress producten zoals het anti-stress serum dat ’s ochtends wordt aangebracht en sinds kort een gezichtsmasker dat zijn werk doet tijdens het slapen.

Natté Anti-Stress Sleeping Masque, is een hele mond vol, en neemt ons in het ootje  aangezien het masker gebruikt wordt als nachtcrême dat je voor het slapen gaan met een ronddraaiende beweging aanbrengen op het gezicht.

Natté, dat is Frans voor luchtig textiel weefsel, en de inspiratiebron voor dit masker waar Arginine in zit verwerkt, een aminozuur dat het lichaam zelf aan maakt en onder andere belangrijk is bij wondgenezing. Ook zit er haver in wat een verzachtende werking heeft op een droge huid.

Voordelen van een masker dat als een nachtcrème wordt gebruikt zijn dat het geen geknoei met zich meebrengt, zoals kleimaskers dat kunnen en dat de omgeving niet opschrikt van opgedroogde gekleurde crème op het gezicht. Nadelig is dat er geen excuus meer mogelijk is om een momentje te nemen voor een gezichtsmasker.

De verpakking is naast mooi, ook praktisch, want hoe je het masker gebruikt en welke ingrediënten erin zitten lees je niet alleen op, maar ook in de verpakking. Dankzij het ribbelrandje kan je de beschrijving gemakkelijk los trekken van het doosje.

Natté Anti-Stress Sleeping Masque €11,- 
Anti-Stress Serum €22,-
via

Door Fenna Wenselaar