GRATIS: gladde voeten met Scholl

Horst P barefoot beauty 1941.jpg

Goed, het apparaatje verdient niet een schoonheidsprijs. Mijn Scholl Velvet Smooth  is knal barbieroze en lijkt op een dunschiller – maar gebruik het een keer, en je bent om. 

Gladde, eeltloze voeten zijn fijn. Helemaal nu je voeten in de zomer volop in beeld zijn. En nee, die gelige/witte eeltrandjes flatteren niemand. 

Scholl Velvet Smooth Express Pedi is het antwoord op de ouderwetse voetvijl. Het apparaatje werkt super eenvoudig. Zet ’m aan en het ronddraaiende rollertje scrubt je voet in no time glad.

De zoemende rollers met flonkerende diamantkristallen zijn er in verschillende types, Scholl tipt om te beginnen met een extra grove roller om eventuele harde huid te verwijderen en dan verder te gaan met de extra fijne roller voor een glad resultaat.

Scholl zegt dat je voeten nog zachter worden als je ze in masseert met het hydraterende Scholl serum speciaal voor de droge huid.

Gratis behandeling 26 en 27 juni.

Scholl Velvet Smooth ervaren? Neem je oude vijl mee naar de Scholl Feet Pop-Up bar voor een gratis Scholl-predicure. Een afspraak maken is niet nodig. Je hebt de keuze uit 3 verschillende behandelingen: voetmassage, nagelverzorging of het lakken van je nagels. 

SCHOLL FEET POP-UP BAR  26 en 27 juni, Gerard Doustraat 76, Amsterdam.