WONDERSTRIPES: een ooglift zonder operatie?

wonderstripes

Hangende oogleden? Een frisse en jonge blik is met Wonderstripes maar een stickertje verwijderd. De doorzichtige stickertjes van Wonderstripes plak je op de plooi van je oogleden. 

De hype om plooitjes rond de ogen weg te plakken zodat de ogen worden gelift, komt uit Azië. Daar plakken meisjes dagelijks stickers om de buitenwereld te doen laten geloven dat ze grote, ronde ogen hebben. Wonderstripes wil deze trend naar Europa brengen.

Het merk claimed dat onder het mes gaan niet meer nodig is. Is dat zo? De stickers zijn gemakkelijk in gebruik en daarmee laagdrempelig. Echter, er zitten ook nadelen aan. Ondanks dat de stickers doorzichtig zijn, zie je ze vrij goed zitten. Ook is het lastig make-up aan te brengen en moet dit erg voorzichtig gebeuren, anders krullen de hoekjes om.

Maar het werkt wel! Het zou zelfs zo kunnen zijn dat het afwisselen van hangende oogleden met optisch grote ogen vragen op roept bij je vrienden. Blijven plakken dus.

wonderstripes

64 stuks voor €19.00 te verkrijgen op wonderstripes.nl

Door Fenna Wenselaar

Volg Mirror Mirror magazine op Instagram en Facebook