& OTHER STORIES lanceert Paris Atelier

Witte truffel, algen, vijg, saffraan en oesterschelp? Je verwacht het niet als beauty ingrediënten. & Other Stories lanceert deze herfst Paris Atelier, een beauty-lijn met natuurlijke producten geïnspireerd op de Franse kusten, bossen en kruidentuinen. Wat een leuk idee.

“De sfeer van de Franse kust, het bos en de kruidentuin komen terug in de natuurlijke ingrediënten die zijn vermengd met luxe texturen en geuren,” zegt Frida Fagerholm, Head of Beauty, & Other Stories. “Bij het ontwikkelen van de geuren voor deze lijn benaderde ik elk product uniek. Iedere samenstelling is ontwikkeld om een gevoel van Frankrijk op te roepen en herinnert aan de zoute kustlijn, royale tuinen en groene bossen,” zegt parfumeur Jérôme Epinette.

De ‘Kust’ producten Marigram Shower Gel €19 en Fathom Bath Cologne €40 bevatten ex-foliërende oesterschelpen, kalmerende Eau D'Ajonc en verzachtende algen uit Bretagne.

 De Caliper Body Oil €35 (een echte aanrader), Dibble Body Cream €30 en Sapling Body Lotion €25 zijn geïnspireerd door het ‘Bos’ en gemaakt van hydraterend witte truffel extract, verzorgende vijg en olie en boter uit de Cascogne.

 De vier ‘Kruidentuin’ producten Rhizome Hand Soap €17, Castes Hand Cream €20 (zeer geslaagd!) en Mayweed Cuticle Balm €15 en Floribunda Lip Balm €20 (lekker!) hebben antioxiderende eigenschappen en bevatten saffraan, rozen-extract en honing uit de Provence.

De drie-kleurige Paris Atelier-lijn is prachtig verpakt in doosjes met gouden letters en botanische illustraties. De blauwe verpakking met wuivende algen bevat producten geïnspireerd op de kust, de groene doosjes met een gouden varen hoort bij bos en de rood/bruine doosjes verwijzen naar de kruidentuin.

 Alle beauty-producten zijn stay-on, rinse-off en biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Stories.com