YSL Sparkle Clash Holiday Look

Een explosie van sterren en lovertjes. De YSL Holiday look is een feestelijke make-upcollectie die op geen enkele andere lijkt. Voor een sexy look met een groter YSL Beauté-gehalte dan ooit.

Ik trachtte fun in glamour te brengen en het aanbrengen van de make-up te vereenvoudigen zodat maquilleren een feest wordt. Want feesten is immers het belangrijkste in die periode!
Lloyd Simmonds, Artistiek Directeur Make-up YSL Beauté.

Goud? Zilver? Met dit verleidelijke en stralende make-uppalet boordevol feestelijke couturetinten en een al even opvallende als schitterende combinatie van goud en zilver komt YSL Beauté eens te meer baanbrekend en verrassend uit de hoek. Het aantrekkelijke palet (€99) bevat een collectie gemakkelijk te dragen tinten en texturen, een highlighter in roze en goud en vier nieuwe oogschaduwtinten in pruim, goud, brons en metaalachtig roze.

Verder ook twee tinten voor de lippen – een perfect nude en een dramatisch rood –aangevuld met verschillende applicators. Kortom, dit is het ideale palet voor dynamische vrouwen die zich door niets laten stoppen, verliefd zijn op schoonheid maar ook de praktische kant van de zaak niet uit het oog verliezen.

LA LAQUE COUTURE HOLIDAY LOOK N° 78 Gold Clash €27.

LA LAQUE COUTURE HOLIDAY LOOK N° 78 Gold Clash €27.