VELVET SMOOTH: Scholls nieuwe hebbeding

Ik haat het knippen en vijlen van nagels. Het vijlen met metaal of karton van mijn harde – joepie - nagels resulteert nooit in perfectie. Succesvol was wel het vijlwerk met een dure Japanse glazen vijl, maar die brak. Krak.

En nu is er Scholl Velvet Smooth Elektronisch Nagelverzorgingsysteem. Dat is een mond vol tekst, maar opeens is het verzorgen van nagels een plezier. I know, dit klinkt alsof ik aandelen heb, maar het is gewoon zo.

De Velvet Smooth is echt tof, ook omdat het apparaat goed is in het polijsten van nagels. Groeven? Ook die verdwijnen met de nieuwe nagelverzorger.

Nagels gaan glanzen als een spiegel

Scholl wil het liefst dat je voor je nieuwe wow-nagels het drie-stappen-plan volgt. Even uitleggen, het apparaat gebruik je met drie verschillende, genummerde koppen. Met nummer 1 vijl je je nagels in vorm, ovaal of puntig of vierkant of natuurlijk. Vervolgens verwissel je heel eenvoudig kopstuk nummer 1 voor nummer 2, waarmee onregelmatig glad worden gepolijst. Dit kun je niet elke dag doen, aanbevolen wordt eens in de twee weken, hangt ook af van de nagelconditie.

Kopstukken 1 & 2 voor vijlen en polijsten

Kopstukken 1 & 2 voor vijlen en polijsten

Met nummer 3 wrijf je de nagels mooi glanzend. Met speciale verzorgende nagelolie (€ 9,99) gaan je nagels glanzen als een spiegel.

Eerder zette Scholl de Velvet Smooth Express Pedi in de markt waarvan er al miljoenen over de toonbank vlogen. Er is nu een nieuwe variant die ook bruikbaar is in bad, onder de douche of, doe eens gek, in het zwembad (grapje!). Zo langzamerhand is Scholl een heuse concurrent voor de pedicure. Op zijn Cruijffs:Elk voordeel hep zijn nadeel”.

Scholl Velvet Smooth Elektronisch Nagelverzorgingsysteem € 41,99. Nagelverzorgende koppen € 12,99.

Scholl Velvet Smooth Elektronisch Nagelverzorgingsysteem € 41,99. Nagelverzorgende koppen € 12,99.