NIEUW: Moroccanoil Dry Shampoo

Nieuwe droogshampoos verdringen elkaar. Logisch, in een tijd waarin iedereen altijd druk, druk, druk is - is het opfrissen van haar in een handomdraai dé uitkomst.

Waarom het populaire Moroccanoil zo lang heeft gewacht met Moroccanoil Dry Shampoo? “We willen een product lanceren waar we trots op kunnen zijn omdat het anders is”, zegt Franck Perez van het creative design team van Moroccanoil tijdens een intieme presentatie in The Dylan.

De inspiratie voor het nieuwe product, legt Franck uit, is de mobiele telefoon. Als die in het water valt, dan is de redding absorberend rijst. Vandaar dat Moroccanoil Dry Shampoo onder andere rijstzetmeel bevat dat overtollig talg absorbeert en direct oplost.

Opvallend is toename van volume, glans en een fris gevoel

Moroccanoil - beroemd door de bestseller Moroccanoil Treatment en talloze andere producten met arganolie -  pakt uit met twee Dry Shampoo varianten. Heel slim. Wie wel eens droogshampoo gebruikt, weet dat het spul vaak een witte zweem achterlaat. Lelijk. Moroccanoil voorkomt dit met een Dry Shampoo voor Light Tones en Dark Tones. Ook is een ander euvel opgelost; de volgende dag voelt het haar niet vies plakkerig. Dat weet ik, omdat ik het product drie dagen achter elkaar heb uitgeprobeerd. Opvallend is toename van volume, glans en een fris gevoel.

Voor nog meer volume tipt Franck: gebruik een ronde föhnborstel, zet de föhn op een lage stand en droog het haar meteen na het aanbrengen van de Dry Shampoo. Je haar blijft vervolgens de hele dag in model. Ik merkte dat het ook de volgende dagen nog prima zat. So give it a try!

 Moroccanoil Dry Shampoo 65 ml €12,90, 205 ml €29,90