& OTHER STORIES: vloeibaar goud

Oliën blijven verbazen. Nieuw van & Other Stories is een Body Oil voor een tint met gouden glansje.

De flacon oogt als een uit de kluiten gewassen potje nagellak. Het zou zelfs echt een potje nagellak kunnen zijn, want het goedje glittert als een malle. Maar Samite Gold Body Oil is een olie op basis van natuurlijke macadamia-olie met extract van wilde vijg.

We gaan er toch niet uitzien als een wortel?

We testen het vloeibare goud; wat bij het opbrengen meteen opvalt is de oranje kleur. Dat is even schrikken. We gaan er toch niet uitzien als een wortel? Dat gaat gelukkig niet gebeuren. Gewoon goed smeren, Wat je dan ziet is een zweem van bruin, geschikt voor het hele lichaam.

De glitter? Die valt heel erg mee, de huid glimt heel subtiel, heel erg mooi. Voor gebruik wel heel goed schudden!

Op de geur zijn we niet heel dol, maar die is makkelijk te verdoezelen met bijvoorbeeld de gloednieuwe & Other Stories Canvas Perfume Oil (€20 7 ml), het nieuwe lid in de Cotton Care familie. Ruikt als rustgevend als frisgewassen lakens. De olie wordt opgebracht met een rollertje. Handig. Zowel Samite Gold Body Oil als de parfum olie zijn parabeen free.

De Samite Gold Body Oil is te koop vanaf 18 april. 50 ml.