CHANEL: LA CRÈME MAIN

marieclaire_chanel_lacrememain.jpg

Het oog, en het gemak, willen ook wat. De nieuwe handcrème van Chanel is daarom niet verpakt in een alledaags tube, maar in een waar stukje design. Voor de mooiste handen.

Als maatwerk. Zo precies ligt de ovale verpakking van La Crème Main in de hand. Maar liefst vier jaar werd er aan gewerkt aan dit ergonomische ontwerp dat bovendien is uitgerust met een beschermend doseringssysteem dat bij gebruik voorkomt dat lucht en bacteriën in de verpakking geraken. Slim!

Chanel LA CRÈME MAIN (1).jpg

Met de koude dage in aantocht is deze hydraterende handcrème met plumping-effect probaat tegen droogheid en kloofjes. Het geheim: verzachtende rozen was van de meiroos afkomstig van Chanels eigen Pégomas velden in het Zuid-Franse Grasse, daar groeit ook de iris pallida die zorgt voor een verhelderend effect. Verrijkende ingrediënten zijn glycerine en sheabutter

La Crème Main van Chanel is niet alleen een heerlijke handenverwenner voor in de tas, maar ook een knap staaltje techniek.

La Crème Main Chanel 100ml €49 via chanel.com en warenhuizen.

New_and_Now_2017_September_La_Creme_Main.jpg