NIEUW: & OTHER STORIES: PARIS ATELIER BEAUTY

Paris Beauty.png

De Paris Atelier modecollectie van & Other Stories ken je vast. Een gloednieuwe toevoeging is Paris Atelier: natuurlijke premium cosmetica. Nu in de winkel en online.

Paris Atelier cosmetica – foundations, lipsticks, oogschaduw, nagellak - zet in op Franse klassiekers, maar dan met natuurlijke bestanddelen zoals koudgeperste pruimen die rijk is aan verzachtende vetzuren.

Vivant Ciment Nail Polish & Other Stories_preview.jpeg

Wat meteen in het oog springt, is de verpakking. Verleiden beauty-merken ons meestal met glanzende verpakkingen; Paris Atelier oogt sober en is verpakt in mat grijs, al is het karton wél bedrukt met gouden letters. Goudkleurig is ook het omhulsel van de lipstick (qua vorm erg Tom Ford). De nagellakflacon met zwart vierkante dop is een regelrechte kopie van Chanel nagellak. Alleen de ineengestrengelde CC’s ontbreken Foei!  

Bisou Marron Eyeshadow Palette & Other Stories_preview.jpeg

De producten? Een aanwinst is Jardin Rhône, een nagellakremover verpakt in glas (uniek tegenwoordig) die geurt naar lavendel. Gebruik je normaal agressieve (goedkope) removers, dan is het met Jardin Rhône iets langer poetsen. De beloning is heerlijk geurende lavendelnagels.

Met ‘klassiekers’ als insteek hoef je niet te rekenen op mindblowing kleuren. Voordeel: wat je zoekt dat zit in deze Paris Atelier collectie. Lipsticks in classy roodtinten, nudes en meer uitgesproken fuchsia.

Russet GÇnial Lipstick & Other Stories_preview.jpeg

Het meest verrassend zijn de kleuren nagellak met edgy tinten als flessengroen en cementgrijs. Blushers zijn er in mauve, roze en koraal en voelen even suèdeachtig aan als de oogschaduw. Qua kleur veilig zijn de twee verschillende eyeshadowspallets in warme bruintinten.

Wat prijzen betreft zijn de Paris Atelier producten €4 duurder dan de reguliere & Other Stories beauty. Lipstick, oogschaduw, blusher, poeder kosten allemaal €19. Lip Gloss €15. En dat is niet heel goedkoop, maar de make-up bevat wel een gemiddelde van 85 % aan natuurlijke ingrediënten. En dat is ook wat waard.