LAURA MERCIER: INFUSION DE ROSE GIFT SET

Laura mercier.jpg

De Flawless Skin Infusion de Rose Gif Set van Laura Mercier legt met drie producten de focus op huidverzorging.

Het Infusion de Rose trio bestaat uit een romige gezichtscrème, fluwelige lippen balsem en een zachte olie met als bestandsdeel rozenbottelzaad voor een zachte huid en volle lippen. Hydraderend bovendien, en dat komt in de winter waar we snel een droge huid hebben mooi van pas.

Infusion de Rose Lip Balm. €25 10ml. Wie heeft er ’s winters geen last van droge lippen? Naast het vochtvasthoudende rozenbottel, bevat deze stevige balsem die snel intrekt het hydraterende ingrediënt zonnebloempitolie en het voedende kukui en macadamia-zaadolie die ook zorgen voor zachte lippen. Fijn: zeer zuinig in gebruik.

lipbalm.jpg

Infusion de Rose Nourishing Crème. €65 50 ml. Als het aankomt op huidverzorging is hydrateren het allerbelangrijkst. De Infusion de Rose Nourishing Crème voor ’s morgens en ’s avonds is een snel absorberende stevige crème, in gebruik volstaat een zuinig likje. Mango en Shea Butters zorgen voor intense hydratatie en versterken de natuurlijke vochtbalans.

Infusion de Rose Oil €60 30ml. Deze roze kleurige rozen-olie is multi-inzetbaar. Je kunt het gebruiken voor de huid, als voeding en hydratatie, het is geschikt voor droge haarpunten en als nagelverzorging. De geurige olie is ook geschikt om te mengen met Laura Mercier crèmes voor een extra vochtigheidsboost.

Flawless Skin Infusion de Rose Nourishing Collection Limited Edition is te koop bij Skins Cosmetics.

Laura.jpg