OENOBIOL & ESTHECHOC: EET JE MOOI EN SLANK

esthechoc.png

In Nederland is het begrip nutricosmetica nog niet helemaal ingeburgerd. Het Britse Esthechoc probeert sceptici te verleiden met beautysupplementen in de vorm van: chocolade! Het Franse Oenobiol helpt bij afvallen en zorgt voor een stralende huid.

echocolate.jpg

Esthechoc Cambridge Beauty Chocolate is de eerste beauty-chocolade en zet cacaoflavanolen, astaxanthine en Alaska zalm in tegen huidveroudering. Het dagelijks eten van 1 anti-aging chocolaatje beloofd rimpelvermindering en een gloedvolle huid binnen drie weken. De antioxidanten zouden dezelfde zijn die er voor zorgen dat een flamingo roze blijft en een goudvis goudkleurig. 1 tablet á 7,5 gram Esthechoc (38 calorieën) staat gelijk aan 100 gram pure chocolade in combinatie met 300 gram wilde Alaska zalm. De luxe Esthechoc-doos (€55) bevat 21 flinterdunne chocolaatjes voor een kuurtje van drie weken. Elk chocolaatje is afzonderlijk verpakt.

Oenobiol-Paris-Skin-Support-Anti-Age-4203564-1.jpg

OENOBIOL PARIS SKIN SUPPORT. Geen zin in chocolade? Slik je mooi met de vierdelige beautysupplementenlijn van Oenobiol Paris Skin Support. Het Franse merk is opgericht door arts en voedingsdeskundige Marie Béjot, en staat al sinds twintig jaar in Frankrijk in de cosmeticaschappen. Voedingssupplementen in de vorm van capsules die je dagelijks slikt zorgen ervoor dat verschillende huidtypes een boost krijgen dankzij een uitgebalanceerde combinatie van vitaminen, mineralen en extracten op basis van planten, kruiden, groenten, pitten en zaden.

Oenobiol Anti-Age is voor elk huidtype en zorgt voor een stralende huid en bevat onder andere tomatenextract. Oenobiol Jonge huid is ook voor elk huidtype en bevat collageen en net als Oenobiol Gevoelige Huid 300 mg visolie. Last van stress en drukte slik dan de paarse Oenobiol capsules op basis van lavendelolie. Elk supplement - op Oenobiol Anti-Age (30 stuks) na, bevat 40 capsules. Adviesprijs €19,99. Onder andere verkrijgbaar bij Etos en andere drogisterijen.

SLIK JE SLANK MET OENOBIOL PARIS SILHOUETTE. Met oog op het nieuwe jaar willen we veel mensen wel een paar kilootjes lichter zijn om het jaar vol energie van start te gaan. Oenobiol Paris Silhouette biedt vier producten die zowel helpen de extra kilo’s kwijt te raken, en om het gewicht onder controle te houden.

Silhouette Boost - 400 kcal (verhoogt energie verbruik en verbrandt tot 400 kcal per dag) en Capteur 3-in-1 (absorbeert o.a vet uit voeding) helpen bij het afslanken en verminderen van het lichaamsgewicht. Silhouette Support Energie (helpt vetverbranden dankzij groene thee)  en Silhouette Verminder Tussendoortjes (voor minder in zoet) bieden extra ondersteuning gedurende de dag tijdens de periode van het afslanken

silhouette-capture-3-in-1-nl-desktop.jpg

Silhouette Boost - 400 kcal €39,99/90 capsules. Capteur 3-in-1 € 34,99/60 capsules. Silhouette Support Energie €19,99/14 sticks. Silhouette Verminder Tussendoortjes €19,99/50 capsules.

Kantekening nutricosmetica: de wetenschappelijke wereld blijft verdeeld over nutricosmetica omdat de werking niet eenduidig is bewezen.