PHILOSOPHY: WONDERLIJKE PADS MET SUPERFOOD OLIËN

phil1.jpg

Retinol staat bekend als het allerbeste medicinale anti-aging ingrediënt. Philoshophy lanceert nu retinol pads met superfood oliën die huidverouderingstekenen bestrijden.

Maar… Philosophy Ultimate Miracle Worker pads met onder andere argan-olie doen meer dan het tegen gaan van huidveroudering. Gebruik een pad, en je merkt na een minuut of tien al dat je huid zachter voelt. Bij langer gebruik verdwijnen kleine oneffenheden, en lijkt het nou zo of zijn ook de poriën kleiner geworden? De ander drie ‘superfood’ oliën naast argan-olie zijn granaatappelolie, olijfolie en sacha-inchi-olie uit de amazone.

Miracle worker.jpg

Ultimate Miracle Worker is de opvolger van de Anti-Aging Retinoïde pads uit 2012 van het in 1992 opgerichte Amerikaanse Philosophy. Voor je de pads kan gebruiken: giet de flacon met vloeistof in de verpakking bij de pads. Elke avond na het schoonmaken van je huid, gebruik je 1 pad per dag. Bij eventuele irritatie om de dag.

Ultimate Miracle Worker Retinol + Superfood Oil Pads €72 60ml/60 pads.