DECLÉOR: COSMETISCHE AROMATHERAPIE

DECLEORaromatherapy.jpg

Het Franse Decléor is opgericht in 1974 door Solange Dessimouli en maakt huidverzorgingsproducten op basis van cosmetische aromatherapie met etherische oliën. Inmiddels zijn er tien verschillende Decléorlijnen voor lichaam en gezicht waaronder Decléor Hydra Floral en de ontspannende Aromessences.

Het is inmiddels een bewezen feit dat citrus aroma’s ontstressen. Decléor Hydra Floral Eau de Soin Hydratante Anti-pollution (100ml €54) is een lotion met onder andere neroli-olie van de Citrus Aurantium Amara. De ontspannende lotion zorgt voor een fijne geplumpte huidstructuur en stralende teint en is ook verrijkt met het extract van Moringa Oleifera dat op het huidoppervlak een filmpje vormt dat beschermt tegen verontreiniging. Je kan de lotion (voor gezicht en hals) in masseren na het aanbrengen van de Decléor Aromessence, twee à drie druppeltjes zijn al voldoende, of gebruiken als moisturiser.

decleor_hydra_floral_eau_de_soin_hydratante_anti-pollution_100ml.jpg

Neroli-olie zit ook in Decléor Hydra Floral Fluide Hydratante Anti-Pollution SPF30 (50ml €54). Dankzij SPF30 beschermt deze crème tegen UVB-straling. Bevat evenals de lotion geen minerale olie.

decleor hydra_floral_1.jpg

Decléor Aromessence Rose d'Orient Sérum Apaisant (15ml €55) is een 100% natuurlijk serum dat ook geschikt is voor de gevoelige huid. De olieachtige structuur voelt niet vet aan en daarom dringt dit rozenserum (ook verkrijgbaar op basis van mandarijn, magnolia, marjolein en lavendel) door tot in het diepst van het weefsel. Verzacht, kalmeert en werkt ontstekingsremmend. Bevat geen minerale olie en kleurstof. Verwarm enkele druppels in de handpalm, snuif het aroma op en breng het aan op je gezicht en nek en ontspan!

decleor.jpg