DR.LIPP: EERSTE HULP BIJ GESPRONGEN LIPPEN

drlipp-original-nipple-balm-2017-high-res.jpg

Last van droge of schrale lippen? Tsja wie heeft daar in de winter geen last van?

Er is maar één remedie en dat is smeren! Met een lippenbalsem in de vorm van een stift of zalf. Probeer eens Dr.Lipp. Dit prijswinnende balsem is dik en rijk aan textuur en zit in een kleine tube en is oorspronkelijk ontwikkeld voor moeders die borstvoeding geven om pijnlijke tepels te verlichten, maar wordt sindsdien gebruikt voor zo veel meer – van schrale ellebogen tot droge lippen.

Dr Lipp's Original Nipple Balm for Lips is een 100% natuurlijk product met als basis lanoline, afkomstig uit schapenwol. Kenmerk: trekt goed in de huid en kan veel vocht vasthouden De veelzijdige zalf is vaak te vinden in de make-up tasjes van make-up artists. Bevat geen kunstmatige kleur en geurstoffen, parabenen en andere synthetische toevoegingen. Zelfs de verpakking is volledig gerecycled.

Dr.Lipp Original Nipple Balm For Lips 15ml. Nu in de aanbieding bij Ici Paris XL voor €12.