GLAMGLOW GRAVITYMUD: ZO GROEN ALS RITA REPULSA

Powerranger1.jpg

Grappig, kijk op @glamglow en je ziet in een oogopslag wat de nieuwste Glamglow Gravitymud is. Momenteel domineert op instagram het glitterende en feestelijke Glittermud.

Helaas, in Nederland ligt het zwarte Glittermud pas half februari in de winkels. Maar goed nieuws: twee gelimiteerde nieuwe kleuren – goud en groen – ze zijn in Amerika al verkrijgbaar sinds oktober - zijn nu ook te koop in Nederland.

GG_Creative_PowerRangers_Green_PrimarySecondary.jpg

De nieuwe peel-off maskers doen wat de fan al lang weet; de huid van je gezicht, hals en decolleté lekker op strakken en verstevigen. De belangrijkste ingrediënten zijn IJslandse kelp (voor veerkracht), algen plasma (voor strakheid) en marshmallow en drop blad (voor stevigheid)

GG_Creative_PowerRangersGoldprimarySecondary.jpg

De nieuwe kleuren groen en goud zijn geïnspireerd op Rita Repulsa en Goldar Gold, de twee gemenerds uit de film Saban’s Power Rangers. Voor het beste effect: breng een royale laag aan, laat het 30 minuten zitten, zodra het masker droogt, kleurt het metallic groen (of goud). En dat is natuurlijk very instagrammable. Om het masker te verwijderen trek je het via de randen voorzichtig van je huid en voilá: Gravitymud is de perfecte pré-make-up behandeling.

PowerRangers-Texture-Gravitymud-Green.jpg

Glamglow Power Ranger Gravitymud gelimiteerde oplage €49,90.