J’ADORE DIOR: DE WEDERGEBOORTE

dioror.jpg

Kruidige Meiroos en intens bloemige Jasmijn absolutes. Dat zijn sinds 2010 de krachtige steringrediënten van J’adore L’Or Essence de Parfum, de betoverende creatie van François Machy en variant op J’adore uit 1999. De wedergeboorte van het succesvolle parfum met bloemen uit Grasse, is nog levendiger, sensueler en heeft een oriëntaals karakter.

J’adore L’Or Essence de Parfum is een mooie ronde geur met een hart van Meiroos, ylang-ylang en tuberoos en als basis tonkaboon en vanille. Een bijzondere rol is weggelegd voor de topnoot Jasmijn Grandiflorum, afkomstig van het Domaine de Manon. Dat is het domein van parfumbloemenproducent van Carole Biancalana die tijdens de jasmijnteelt vanaf eind juni tot half juli (tussen 6 en 10 uur ’s morgens) de weelderige bloem nog altijd de traditionele technieken van haar voorouders toepast.

Dit vloeibare bloemenboeket is gebotteld in de bekende sierlijke Dior amfora met lange slanke hals versierd met een ingegraveerde collier van gouden ringen. Tegelijkertijd gelanceerd is de rijke en zwoele J’adore Body Cream verpakt in een kloeke bolle pot die sluit met een goudkleurige gegraveerde dop. Twee prachtige cadeaus voor onder de kerstboom.

 J’ adore L’Or Essence de Parfum 40 ml €138,50. J’adore Body Cream 150 ml €80,50.

diorcreme.jpg