CHANEL CRUISE BEAUTY 2017: Les Indispensables de L’été

Tot de jaren twintig van de vorige eeuw was een gebruinde huid iets voor het werkvolk. Het volk was zo lekker bruin omdat ze buiten moesten werken. De elite onderscheidde zich van het volk met een bleke teint. Daar kwam verandering dankzij Gabrielle Chanel die de kijk op schoonheid veranderde door te verschijnen met een stralende zongebruinde huid, ze zette hiermee meer dan zomaar een trend. Want ook nu geldt: wie wil er niet stralen?

Voor haar eerste COLLECTION CRUISE bedacht Lucia Pica maquillageproducten die de warmte van de zomer weergeven. “Het concept van Les Indispensables de L’été? Dat is er niet!” zegt Lucia Pica Chanel Global Creative Makeup and Color Designer: “Deze collectie gaat over sensualiteit en zintuigen, en over de ware aard der dingen.”

LES INDISPENSABLES DE L’ÉTÉ is een draagbare collectie met subtiele kleurtoetsen. Pica inspireerde de kleuren op landschappen waar het zonlicht warm overheen schijnt. Dus denk aan een palet van nude* - en perziknuances, volle en intense bronstinten, groene accenten, delicaat blauwgrijs en glanzende koraaltinten.

In de COLLECTION CRUISE presenteert Chanel LES BEIGES HEALTHY GLOW LUMIMOUS COLOUR  De uiterst fijne, goudkleurige poederdeeltjes geven de huid een subtiele, natuurlijke glans. Het poeder is verrijkt met minerale wassen en bijenwas, wat een zacht “tweede huid”-effect geeft. Het resultaat: met één gebaar een stralende, zongebruinde teint. Verkrijgbaar met penseel in een serie van vijf bronstinten, van subtiel rozebeige tot intens brons met chocoladekleurige accenten.

Voor de perfecte manicure die zorgt voor die ‘final touch’, een moment van verleiding, brengt Chanel een palet van bronstinten: vier kleuren VERNIS LONGUE TENUE. De koraal- en rozetinten kunnen apart of samen gedragen worden. Coquillage is een gedurfd pasteloranje, Coralium is een sensuele pastel koraaltint en Sea Whip zacht pastelroze. Sargasso is een grijze lak met blauwgroene weerschijn.

Voor stralende glanzen lippen is ROUGE COCO SHINE uitgebreid met twee nieuwe sprankelende tinten. Golden Sun is een zonnige perziktint. Golden Sand is een intense, warme nude-tint. Het trio ROUGE COCO STYLO’s is dankzij hun voedende samenstelling de ideale reisgenoot tijdens de zomervakantie. Sepia* is volgens Lucia Pica dé manier om de zon op uw lippen te dragen: deze intense chocoladetint met zijn bronzen schittering geeft lippen een zomers glamour toets. Panorama is de perfecte nude: een zachtbeige. Esquisse is het fraaiste koraalroze.

LES BEIGES POUDRE BELLE MINE  € 51,00 ENSOLEILLEE MEDIUM LIGHT » « ENSOLEILLEE MEDIUM » « ENSOLEILLEE MEDIUM DEEP » « ENSOLEILLEE DEEP ROUGE COCO SHINE  € 36  GOLDEN SUN » (LIMITED EDITION) « GOLDEN SAND » (LIMITED EDITION) ROUGE COCO STYLO  € 36 PANORAMA » (LIMITED EDITION) « ESQUISSE » LE VERNIS LONGUE TENUE  €25  SARGASSO » « COQUILLAGE » « CORALIUM » « SEA/WHIP » Te Koop Via: CHANEL.COM