BIOLAGE R.A.W: match met Daan Kneppers

Creaties van Daan Kneppers @nclrepresentation

Creaties van Daan Kneppers @nclrepresentation

Het is niet ongebruikelijk dat haar-, en make-up artists als ambassadeur reclame maken voor een bepaald merk. De geweldige haar-artiest Daan Kneppers koos onlangs voor Biolage R.A.W een natuurlijke hair care lijn.

De zeer getalenteerde Daan werkt al een tijdje voor Mirror Mirror. Een jaar geleden vroeg ik hem of hij zich al had verbonden aan een merk. Dat was niet geval. Want, zo legde Daan uit, een merk moet wel écht helemaal bij hem passen. Voor Daan is de natuur erg belangrijk dus toen L’Oréal voorbij kwam met een hair care-lijn met een natuurlijke oorsprong zei hij ja! Biolage bestaat nu nog uit drie lijnen maar wordt uitgebreid met een aantal stylingproducten. “Ik speel daar nu mee,” zei Daan tijdens de lancering.  

Biolage R.A.W – leuk verpakt in smoothie-achtige flacons - werd deze week gelanceerd in De School (Dr. Jan van Bremenstraat 1) dat is een bekende Amsterdamse broedplaats/hotspot waar Daan onlangs is neergestreken met zijn gloednieuwe Salon/Studio. Hij werkt nu met Biolage dat verkrijgbaar is in drie varianten: het voedende Nourish, herstellende Recover en verkwikkende Uplift.

Alle lijnen geuren subtiel en bevatten verzorgende ingrediënten zoals kokos, yucca en goijbessen, honing en quinoaschil. "Als je het je het kunt eten kun je het ook in je haar smeren," aldus Daan tijdens de lancering.

De Biolage-lijn bevat shampoo’s (€21), conditioners (€21), oil-mists (€26) en hydraterende claymasks (€38) en is een Salonmerk dat ook te koop bij de SOAP Treatmentstore stores (Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven) en concept stores zoals Keet in Rotterdam en online.