LES BEIGES DE CHANEL: voor een natural look

Voor een stralende, pure en natuurlijke look lanceerde Chanel in 2013 Les Beiges de Chanel met die fijne Healthy Glow Sheer Powder, en met als gezicht het topmodel Gisele Bündchen.

Sindsdien is de lijn flink gegroeid met onder andere veertien tinten vloeibare Healty Glow foundations en de Healty Glow Sheer Colour Stick. In de nieuwe Les Beiges de Chanel Natural At All Times collectie heeft de Healty Glow Sheer Colour Stick (€ 43) gezelschap gekregen van twee licht iriserende tinten; een zachte roze en een warme koraal. Eenvoudig aan te brengen, je smeert de kleur zo uit met je vingers.

Chanel3.jpg

Innovatief is de Healthy Glow Gel Touch Foundation (met SPF 25), gloednieuw is deze gel op waterbasis die is verpakt als de zo populaire cushion foundations in een doosje met een zacht schijfje waarmee je de foundation ‘dept’ op je gezicht. Deze nieuwe foundation voelt dankzij de waterbasis (56% water) ongelofelijk licht, zacht en de look is heel natuurlijk. Een echte aanrader dus. (€55) Verkrijgbaar in tien tinten, ik probeerde N 20, één van de lichtere tinten en wellicht net iets te licht voor mijn teint.

Een aanwinst in deze Les Beiges collectie is het Healty Glow Natural Eye Shadow Palette (€58) met vijf kleuren waaronder taupe en oplichtende licht glanzende roze-beige-tinten. Bij het aanbrengen voel je meteen de superzachte crèmeachtige textuur. Alsof de make-up over je oog aait. Je ogen vangen licht door het aanbrengen van de lichtste tint in je ooghoek, of vlak onder de wenkbrauw. Zwoele schaduwen maak je met de donkere taupe-tint.

Handige is de zachte is Retractable Foundation Brush (€46) voor het aanbrengen van foundations. Typerend is dat de kwast vanaf de top schuin afloopt. Ik had dit niet eerder gezien. Dankzij de punt breng je foundation extra makkelijk aan op elk gezichtdeel.

Les Beiges de Chanel Natural At All Times is nu online te koop via chanel.com en vanaf 15 april in de Bijenkorf, Douglas en ICI Paris XL.