#MACMakeupArt: Kabuki, Diane Kendal, James Kaliardos

Een zilveren lipstick, een sprankelende sunkissed skin, een grijze lip gloss. Al jaren creëren de vele make-upvirtuozen die werken met M·A·C Cosmetics de mooiste catwalk make-up looks voor fashion designers. Diane Kendal, James Kaliardos en Kabuki bedachten afzonderlijk onder eigen naam samen zo’n 50 gloednieuwe M.A.C producten, met behoud van hun eigen typische stijl.

De producten van Diane Kendal staan in het teken van glamour en de focus ligt duidelijk op de lippen, maar mijn favoriet is Glamorize Me een schitterend Crème Shadow palette met zes kleuren waaronder paars en lila (€40,50).

De legendarische make-up artist Kabuki (Madonna, Lady Gaga, Michael Jackson) is werkelijk gedurfd met onder andere een grijze lip gloss. Letterlijk schitterend is zijn vierdelige Dazzleshadow palette met intense glitter eyeshadows in roze, goud, zilver en mijn favoriet; een kleur die bruinig oogt maar eenmaal opgebracht een heftig iriserend effect toont. Belangrijk: breng deze glitters vochtig op, zoniet dan is het effect nihil.

James Kaliardos lanceert een speels en moderne lijn met als meest opvallend item een gedurfde grijze lipstick plus een aantal handige tools zoals een handige Lash applicator (€21).

#MACMakeupArt. Exclusief bij Douglas, wees er snel bij!