SISLEY’S BLACK ROSE SUPERTRIO

Het Franse Sisley heeft een nieuw huidverzorgingspoduct: Baume-en-Eau à la Rose Noire. De romige crème is de opvolger van de booster Sisley's Masque Crème à la Rose en het voedende Huile Précieuse à la Rose Noire. De laatste was Sisley’s eerste olie voor de droge en iets oudere huid.

Aan de olie was ik al snel verslaafd, al het was niet liefde op het eerste gezicht, bij het testen vond ik de olie best vettig. Mijn fout, ik gebruikte te veel, slechts enkele druppels van de snel absorberende en geconcentreerde (omega 6 en 3) olie volstaan. De olie maakt je moisturizer overbodig. Kleine rimpeltjes vervagen en met Bulgaarse roos en magnolia ruikt de olie ook nog eens heerlijk (€ 169 -25 ml).

De nieuwe en frisse Baume-en-Eau à la Rose Noire met plumping effect is verrijkt met twee soorten roos - de alpenroos een antioxidant, en de verzachtende meiroos – en is zeker het proberen waard voor als je doffe huid een oppepper kan gebruiken. Door de water drop technologie wordt deze water-in-olie emulsie bij toepassing “gebroken” om te veranderen in waterdruppeltjes die diep in de opperhuid doordringen en de werkstoffen verspreiden. Baume-en-Eau à la Rose Noire is een lichte, maar romige crème met essentiële oliën van magnolia en geranium en al even verslavend al de rozen-olie. Mmmm.

Baume-en-Eau à la Rose Noire € 145 - 50ml is te koop vanaf juni bij geselecteerde luxe parfumeriespeciaalzaken en in de Bijenkorf Amsterdam, Sisley's Masque Crème à la Rose €119 - 60ml.