Make Up Not War: Ellis Faas Hot lip voor War Child

Verenig het leuke (make-up!) met het nuttige, in dit geval het goede doel War Child. Door het bestellen van 1 Ellis Faas lipstick biedt War Child een kind dat slachtoffer is van de zoveelste onzinnige oorlog een voorlopig veilig onderkomen.

Voor de benefietcampagne Make Up Not War ontwikkelde Ellis Faas speciaal Hot Lip, een mooie pink coral lipstick, kiss proof (kiss, kiss, kiss) in gelimiteerde oplage. Dus wees er snel bij!

Voor wie niets heeft met lipsticks zijn er ook T-shirts, dit jaar ook in schattige kindermaatjes. Voor elke verkocht exemplaar kan War Child een kind 1,5 maand lang een veilige heenkomen bieden.

Sinds ELLIS FAAS werd gelanceerd, heeft het merk regelmatig campagne gevoerd voor War Child, de geweldige organisatie die kinderen ondersteunt, die slachtoffer zijn van gewapend conflict. Er is momenteel een schokkend aantal van 250 miljoen kinderen die lijden onder de puinzooi die volwassen van de wereld maken. Zij hebben onze hulp meer dan ooit nodig.

Ellis Faas Hot Lip is vegan en dierproefvrij en kost €27. T-shirt kids €16. Volwassen €20. Voor meer informatie makeupnotwar.org  SMS MAKEUP naar 4333 en donneer €3 aan War Child. #kisstomakeupnotwar