URBAN DECAY: TROUBLEMAKER MASCARA

Urban-Decay-Troublemak.jpg

Een ding is zeker de gloednieuwe Troublemaker Mascara van Urban Decay is prachtig verpakt in een iriserende tube. Maar maakt deze nieuwe mascara de wimpers inderdaad zoals het persbericht ronkt: SUPER-FAT & SUPER-LONG & SEX-PROOF?

DE BELOFTE: De Troublemaker maakt de wimpers 13,7 keer voller en geeft een sexy, dikke en intens zwarte ‘fringe’.

DE FORMULE: Twee soorten zwarte pigmenten maken de kleur zwarter dan normaal. Troublemaker Mascara bestaat uit een combinatie van hol silicium en vederlichte vezels die de wimpers volume geeft zonder ze zwaarder te maken. Vitamine E en panthenol voeden en verzorgen. Een combinatie van polymeren maakt dat de mascara zich beter op de wimpers hecht zodat het resultaat duurzamer is, er geen klontertjes ontstaan en de formule niet uitloopt

EN? De mascara geeft in elk geval volle, dikkere wimpers. Dankzij het stekelige borsteltje worden de wimperhaartjes mooi gescheiden. Het klonteren valt inderdaad mee, en zijn makkelijk weg te toveren met het borsteltje. De belofte dat je wimpers ongelofelijk lang – dit klinkt dus als hééél abnormaal lang - worden kan de Troublemaker bij mij niet inlossen. Maar weet je wat? Probeer het zelf!

urban-decay1.jpg

EXTRA EXTRA: Urban Decay wilde een mascara die zelfs na scandalous nights onberispelijk blijft. “We testten hem op onszelf en stelden vast dat hij sauna’s, snowboarding en seks overleeft! The more trouble, the better.”

Troublemaker Mascara €27,50. Ook verkrijgbaar in een travel size formaat €15. Vanaf oktober exclusief beschikbaar bij iciparisxl.nl

UD.jpg