PAULA’S CHOICE: Resist C15 Super Booster

Boostjpg.png

Afgelopen juli reisde Paula Begoun van Paula’s Choice speciaal naar Amsterdam voor de introductie van Resist C15 Super Booster.

Voor wie de naam Paula Begoun niets zegt; de Amerikaanse is het geweten van de beautyindustrie sinds het oprichten in 2008 van beautypedia.com (een site met beauty reviews). Begoun aka The Cosmetic Cop heeft een twintigtal boeken op haar naam staan en is een graag geziene talkshowgast, ze host een beauty podcast.

In tegenstelling tot de meeste qua kleur ingetogen Paula’s Choice verpakkingen, is de Resist C15 Super Booster flacon knaloranje– het is een verwijzing naar de hoge concentratie (15 %, meestal is dit 4%) vitamine C waarmee het serum is verrijkt. Het Super Booster serum bevat verder het sterke antioxiderende Ferulic en vitamine E.

Begoun – een praatgrage zestiger –  legt tijdens het diner in De Kas aan oranje gedekte tafel uit dat voor haar vitamine C hét ingrediënt is tegen veroudering. Onderzoeken staven dit trouwens. Vitamine C vormt collageen (bindweefsel) en is belangrijk voor het verstevigen van de huid. Met name mensen met acné zouden baat hebben bij producten met vitamine C.

Er zit een nadeel aan vitamine C: het oxideert. En best snel ook, zodra het serum in aanraking komt met zuurstof kleurt het gelig, niet meteen maar na een week of drie, vervolgens kleurt het nog donkerder. Gevolg: door oxidatie verliest een serum aan kracht. Bewaar dit product dus donker en koel.

Deed Resist C15 Super Booster wat voor mijn huid? Na gebruik van een paar weken zag ik geen verandering. Wat ik niet prettig vond aan Resist C15 Super Booster is de geur en het feit dat de huid na het aanbrengen plakkerig aanvoelt. Probeer het zelf!

Resist C15 Super Booster €53 paulaschoice.nl