NOVEXPERT: INSTANT HYDRATIE SPRAY

spray.jpg

Ook in de winter, als de kachel vaak nét iets te hoog staat, snakken we weleens naar een heerlijke mistig briesje oftewel een brume zoals de Fransen zeggen.

Brume Magnétisum van het prijswinnende Novexpert, opgericht in 2008, wordt aangeprezen als prozac voor de gestreste huid. Het kalmeert het zenuwstelsel in de opperhuid en heeft een rustgevende werking. Novexpert bevat geen chemische rommel is dus helemaal ‘groen’.

Naast verfrissend is deze Brume een 4 in 1 huidverzorgend product dat dient als toner na het reinigen van de huid, een fixerende make-up spray, een hydraderende booster en omdat het een filmpje achter laat op je huid ook anti vervuilend.

Het Franse Novexpert zet zichzelf in de markt met zogenaamde cosmeceuticals, dat is een samentrekking van twee woorden: cosmetica en pharmaceuticals. Het combinatie-woord staat voor producten met een wetenschappelijke insteek en geconcentreerde formules. De effectieve werking staat voor de makers boven het prettige gevoel, al sluit het een het ander natuurlijk niet uit.

Je sprayt deze magnesium mist – spuiten en afdeppen – zo vaak als je wilt op je gezicht en lichaam.

Brume Magnétisum Novexpert 150ml van €10,90 voor €8,20 bij Ici Paris XL