Philip B: SPRAY VOOR PERFECT HAAR

philip-b.jpg

Philip B is een posh haircare label uit Hollywood. Een soort van Balmain Hair Couture maar dan op zijn Amerikaans.

Soms, nou ja meestal, heb ik nul seconde geduld om na het wassen van mijn lange haar ook nog even in de weer te gaan met een conditioner, die je ook nog een paar minuten moet laten intrekken. Ben ik even blij met Philip B! De Amerikaanse haargoeroe bedacht namelijk een conditioner in de vorm van een spray - voor alle haartypes – die je simpelweg sprayed op nat haar, met hetzelfde effect als een conditioner. Als je nonchalant beach haar wenst dan moet je deze spray niet gebruiken. Dit wonderlijke water zorgt voor sluik, en zacht mooi glanzend haar. En het ruikt ook nog eens très aangenaam. Een aanrader.

Phil.jpeg

Op de website van Skins Cosmetics las ik dat de spray ook ideaal is om kroeshaar te temmen, de kleur op te lichten en futloze, droge punten weer te laten glanzen. De lichte, revitaliserende spray is verrijkt met organische plantenextracten op waterbasis, die rijk zijn aan voedingsmiddelen.

Philip B Weightless Conditioning Water 50ml €42