BUDGET TIP: DETOXEN MET YVES ROCHER

Yves.jpg

Sapkuren, ontgiften en om je lichaam weer in balans brengen. In januari vliegen de detoxtips ons weer om de oren. Vergeet ook je huid niet! We lezen steeds vaker dat ook luchtvervuiling van invloed is op de conditie van de huid. Microscopisch kleine verontreinigende deeltjes in de lucht zouden er zelfs voor zorgen dat luchtvervuiling bovenaan de lijst voor huidschade staat.

Steeds meer skincare merken komen daarom met gerichte detox producten zoals Clinique. Clarins heeft zelfs in al zijn dagverzorgingsproducten een Anti-Pollution Complex dat de huid beschermt tegen luchtvervuiling. Het meer betaalbare Yves Roches lanceerde onlangs de vernieuwde Elixer Jeunesse-lijn met een vijftal producten waaronder een dag- en nacht crème en een verfijnd serum voor een milieu-proof huidje. Elixer Jeunesse belooft de huid te herstellen en te beschermen tegen de schadelijke effecten van vervuiling.

Yves2.jpg

Topper is de Elixer Jeunesse Micellaire reinigingsgel voor het optimaal verwijderen make-up en het ontgiften in één handeling. Het is net als alle andere Yves Rocher-producten momenteel in de aanbieding (200ml €5,95, koopje! Normaal €11,90). Fijn voor in de handtas is de Reviver oogroller die de huid rond de ogen glad trekt en donkere kringen en wallen minder zichtbaar maakt. (van €26,96, voor €13,45)

Yves Rocher Elixer Jeunesse. Dag crème en nacht crème  €37,90 - nu €18,95 50ml Serum €37,90 – nu €18,95 30ml.