L’ORÉAL PROFESSIONNEL: TRY-ON HAARKLEUR APP

loreal-lead-image.jpg

Het kleuren van haar is immense populair. Durfde je tot nu toe niet te expirimenteren? L’Oreal Profesionnel inspireert met een geweldige en vernieuwde Style My Hair App. Voor een zo realistisch mogelijk resultaat. Kijk, en zie hoe eenvoudig je op een idee kan worden gebracht.

Met deze nieuwe ontwikkeling krijgt je toegang tot een diverse collectie met inspirerende, trendy looks en een gemoderniseerde retail-omgeving in de salon. De nieuwe 3D Augemented Reality technologie is nu beschikbaar in de App Store en is binnenkort te downloaden in de Android Store.

De app is ontstaan in 2015 en beschikbaar in 79 landen met maar liefst meer dan 2,3 miljoen organische downloads. Alhoewel de app in eerste instantie diende als make-over tool, is het vandaag de dag uitgegroeid tot een krachtig platform voor consumenten en hair-artists. Het is een service georiënteerde applicatie met een scala aan gebruikersdata.