YSL SPRINGLOOK: PSYCHEDLISCHE MAKE-UP

yslspringlook_bts_1.jpg

Voor dit voorjaar knalt YSL met een heldere en gedurfde Pop-Art kleurencollectie. Denk aan fuchsia lippen, blauwe nagels en gele ogen. Wow!

Elk YSL Couture Palette oogt als een kunstwerkje - denk aan een strak vormgegeven Mondriaan schilderij maar dan met andere kleuren. Het nieuwe Palette Acid Brights is een limited edition met in het midden van het palet kleur zonnig geelgoud, omringd door enkele blauwachtige tinten en een roze glinsterende tint. Het geel is geschikt als highlighter, en clasht met de blauwen en het zachte roze.

yslspringlook_couture_palette_os_18.jpg

Van het YSL Couture Palette met Acid Brights tot het Lip Palette Hallucination met vijf tinten, alle kleurtjes lenen zich tot het combineren van oneindige mogelijkheden. Het creatieve limited edition Lip Palette Coulour Hallucination palet bevat vijf karakteristieke tinten in een zachte crèmetextuur met sterke kleurintensiteit.

yslspringlook_lip_palette_os_spring_look_18.jpg

De kleuren zijn verschillende van finish zoals glossy en transparant. Een kwastje en grote spiegel zijn toegevoegd in dit langwerpige palet.De succesvolle Rouge Volupté Shine lipstick-lijn is aangevuld met twee nieuwe tinten No 73 Fuchsia In Fury en No 74 Coral In Craze, een koraalrood met een subtiele neonachtige finish.

yslspringlook_full_metal_shadow_n20.jpg

De nieuwe en nauwkeurige Couture Eyeliner No9 Or Radical bevat intense pigmenten en versterkt elke oogmake-up. Durf een accent in de binnenhoekjes van je ogen aan te brengen, en je creëert een eyecatching effect.

yslspringlook_rouge_volupte_shine_n74.jpg

Full Metal Shadow 19 en 20  €37, Lip Palette Collector €70, Couture Palette Collector €70, Rouge Volupte Shine 73 en 74 €38,50, Couture Eyeliner €40, La Laque Couture 96  €28,50.

yslspringlook18_secondaires_1.jpg