BUDGET TIP: 28 TINTEN HEMA FOUNDATIONS

Hema.jpg

Ook in de mode is er steeds meer positieve aandacht voor diversiteit. Dat gaat van de modellen op de catwalk tot het groeiende aanbod van foundations in talloze tinten. Met als recordhouder Fenty Beauty by Rihanna met maar liefst vijftig tinten foundations.

De Hema pakt uit met 28 soorten die voort komen uit 4 verschillende foundations: de Skin protecting illuminating foundation, de Matt skin foundation, de Natural skin foundation en de Full coverage foundation. De Hema haakt ook aan bij de trend van custom made foundations met Foundation kleurdruppels waarmee je de kleur van je foundation kan aanpassen. De Skin protecting illuminating foundation met lichtreflecterende pigmenten dekt licht tot gemiddeld en is sunproof met SPF30.Deze foundation is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren: zo vind je altijd de foundation die bij je pas

De Matt skin foundation biedt een hoge dekking en een langdurig matterend effect en is ideaal voor de normale tot vette huid. Ook van deze foundation is er voor iedere teint één: hij is er namelijk in tien verschillende kleuren.

De Natural skin foundation heeft een ultra lichte textuur voor een natuurlijk effect. Deze foundation is verkrijgbaar in 4 kleuren. De Full coverage foundation is een 3-in-1 product: foundation, primer en poeder ineen. Deze foundation bouwt de laagjes op om de gewenste dekking te krijgen. Dit product is in vier kleuren te verkrijgen.

Hema.jpg

Skin protecting illuminating foundation (€7,50), Matt skin foundation (€5), Natural skin foundation (€ 3,50), Foundation kleurdruppels (€4).