M2 BEAUTÉ: SUPER COLLAGEEN MASKER

m2mask.jpg

Stoten de gezichtsmaskers de traditionele crèmes van de troon? Gezien de oprukkende populariteit zou je het zeggen.

Maskers zijn vanuit Azië naar ons overgewaaid. Van het hippe peel-off maskers van houtskool, grappige sheetmasks, lifting en sculpting gezichtsmaskers tot zeewier maskers. Enzovoort. Het ouderwetse kleimasker van Dr van der Hoog valt er bij in het niet.

Geldverspilling? Zeker niet, maskers bieden een heerlijk moment van ontspanning en ze verbeteren de conditie van de huid. Er bestaan bovendien speciale maskers voor lippen, handen, voeten en ook voor het kwetsbare deel rondom de ogen.

Ultra Pure Solution Hybrid Second Skin Eye Mask Collagen is een hele mond vol voor een rijk oogmasker van het Duitse merk M2 Beauté. De hoge concentratie collageen in dit oogmaskers zorgt voor een super hydratatie en verbetert de gevoelige huid rondom de ogen. De verpakking bevat een flacon met 100ml ultra pure water en sachets met elk twee oogmaskers van 92% collageen die geactiveerd  worden door het water.  

M2 Beauté, Ultra Pure Solution Hybrid Second Skin Eye Mask Collagen €79.