SUBLIMAGE LA BRUME: EEN VERSLAVENDE NEVEL

sublimage-la-brume.jpg

Chanel lanceerde afgelopen jaar een super handige huidverzorging in de vorm van een vernevelende spray. Erg geschikt voor warme zomerse dagen maar zeker ook een winterse opfrisser in een verwarmde omgeving met droge lucht.

Sublimage La Brume is een nieuwkomer in de onvolprezen Sublimage-lijn met als antioxidant Intense Vanilla Planifolia Water. Sublimage producten herken je aan de zoete en poederige Chanelgeur. De verfijnde La Brume spray is een ideale en snelle opkikker voor je huid. Je kunt de spray verstuiven als fixatie over je make-up, maar ook op de ‘blote’ huid. Met ingrediënten als het Silk Tree extract en Hyaluronic Acid zorgt de nevel voor hydratatie, een stevigere huid en stralende teint.

sublimage-voyage-ultiem-herstel-van-de-huid.P141150.jpg

De vormgeving van deze navulbare flacon (4 X 18ml) is overigens innovatief; met een kwartslagdraai aan de bovenkant van de flacon verschijnt de spray. De verpakking is luxe en past precies in je hand, en is qua formaat dus ideaal om mee te nemen in de tas. Wat je noemt een verslavend hebbeding.
Chanel Sublimage La Brume 4 x 18ml €232.