KIEHL’S CLEANSER: COOL ALS EEN KOMKOMMER

Kiehlsjuly_cucumbercleanser.jpg

Kiehl’s streeft naar het maken van echt doeltreffende producten. In Kiehl’s Cucumber Herbal Conditioning Cleanser zit komkommer, in de beautywereld wordt de groente geprezen om zijn zachte kalmerende eigenschappen.

 Kiehl’s Cucumber Herbal Conditioning Cleanser is op de markt gebracht als aanvulling op de al bestaande cultklassieker Cucumber Herbal Alcohol-Free Toner. De cleanser zit in een tube en is een gel-lotion die gaat schuimen in aanraking met water dankzij plantaardige glycerine. Met het reinigende schuim was je vet, vuil en make-up moeiteloos weg. Ik moet zeggen dat de huid na het reinigen met warm water echt opvallend schoon, fris en zacht voelt. Jammer dat het schuim niet in de buurt van de ogen mag komen. Voor het verwijderen van je oogmake-up moet je dus iets anders gebruiken.

Kiehl’s Cucumber Herbal Conditioning Cleanser is zeep- en sulfaatvrij waardoor hij de ultieme, niet-uitdrogende formule is voor de droge en gevoelige huid.

 

Kiehl’s Cucumber Herbal Conditioning Cleanser Tube 150ml €19,50.