ESTELLE & THILD: SERUM VOOR HELDERE HUID

Brightening-serum-instagram.jpg

Het Zweedse huidverzorgingsmerk Estelle & Thild is goed bezig. De product-lijn is zeer gevarieerd met allerlei mooie gevarieerde producten bijvoorbeeld voor baby’s, maar ook scrubs, oliën, lippenbalsem, anti-ageing producten, handlotions, bodybutters, make-upremovers en meer. En dat alles is organic!

Het nieuwe Estelle & Child Super Bioactive Brightening Serum helpt pigmentvlekjes en verkleuringen te verminderen, en het anti-ageingproduct zorgt ook voor een egalere teint. De verhelderende ingrediënten zijn blauwe algen en actieve hop. Momenteel zijn er veel anti-dark spot correctie middeltjes op de markt die gebruik maken van agressieve bleekmiddelen of chemicaliën. Dit serum gelukkig niet. Het serum is licht nude-kleurig en waterig, en voelt fris aan op de huid en ruikt verslaafd zoetig. Je smeert het onder je reguliere crème, dat kan een van de andere Bioactive producten zijn, maar hoeft niet.

bright-serum_600.png

Estelle & Child Super Bioactive Brightening Serum 30ml €62 Te koop via skins.nl