CHRISTIAN LOUBOUTIN: VURIG, VERLEIDELIJK, VERSLAVEND

louboutin1.jpg

Alles wat Christiaan Louboutin doet ademt verleiding. Van de torenhoge stilleto’s, de met studs met bezaaide sneakers maar zeker ook elk product in zijn cosmetica-lijn. Om over de parfums maar td zwijgen…Alleen de vlammende flacons van de drie geuren al, wat zijn ze wulps!

Wat er in Louboutins hoofd omging toen hij de namen voor de geuren bedacht geen idee, maar origineel zijn ze zeker: Bikini Questa Sera, Tornade Blond en Trouble in Heaven. Ik mocht ze besnuffelen in Parijs, het meest impressed was ik van Trouble in Heaven.

Trouble in Heaven is gebotteld in mysterieus paars, tsja dat verraad al dat dit geen geur is voor pussy’s. Reken op het meer uitgesproken werk met krachtige noten maar dan wel met een bloemige twist. Ik rook patchouli en amber en iris, een van de meest uitgesproken parfum ingredienten in het algemeen; het ruikt aards maar ook exotisch. Fris, warm, zoet, orientaals; ik rook het allemaal. Dit is geen doorsnee geur – je bent om, of totaal niet. Ook best geschikt voor mannen.

Iets toegankelijk is Bikini Questa Sera in de goudbruine flacon, een Orientaalse bloemige geur van vooral witte bloemen als jasmijn, nummer drie Tornade Blonde in vurige roodgevlamde flacon opent fris groen en overrompelt met Bulgaarse roos. Elke flacon is verpakt in een luxe doos, helaas zijn deze (prijzige) geuren in Nederland vooralsnog niet te koop. Online bij Christian Louboutin uitverkocht, maar via Nordstrom verkrijgbaar. Check meteen de oogverblindende make-up.

Trouble in Heaven €135, Bikini Questa Sera €135, Tornade Blonde €135