SALLY HANSEN: LAK VOOR BIJ EEN CASUAL LOOK

Sally Hansen Complete Salon Manicure - #586 Moss Definitely.jpg

Met meer dan driehonderd kleuren is het Amerikaanse Sally Hansen leider op gebied voor nagellak voor een professionele manicure. Zoveel kleuren, zoveel looks en zoveel moods. Zonder gelnagels of een bezoek aan de nagelsalon.

De drie nieuwste kleuren uit de Streetstyle collectie zijn een zachte mosgroene tint (Moss Definitely #586), een lichte koraaltint (One in a Melon #206) en een chique grijskleur (Know-the-Espa-Drille #372). Het zijn alledrie off-beat kleuren die fantastich combineren bij een casual look: denk aan een gebleekte jeans, een pastelkleurige sweater en een snel relaxte witte sneakers.

Sally Hansen Complete Salon Manicure - #206 One in a Melon.jpg

Sally Hansen Complete Salon Manicure blinkt niet alleen uit chipvrije nagels (10 dagen lang!) maar is een zogenaamde all-in-one nagellak met een keratine-formule met zeven voordelen in één fles: base coat, stimuleert groei en kracht, is een unieke salonkleur, met top coat en glanzende gel finish en gaat afschilferen tegen. Al deze handige eigenschappen maken een bezoek aan de nagelsalon overbodig.

Een flesje Sally Hansen is groter dan gemiddeld, (bevat meer inhoud dan een Chanellak), het kwastje is stevig, breed en afgerond, Sally Hansen claimt dat je nagels 64% sterker worden.

Sally Hansen Complete Salon Manicure - #206 One in a Melon.jpg

Sally Hansen Complete Salon Manicure 15ml €10 o.a bij Douglas en Ici Paris XL