BUDGET TIP MAKE-UP REMOVER: WERKT HET?

makeuperaserblkpink.jpg

Gezichtreinigers zijn er in verschillende prijsklasses en allerlei soorten; van schuimende gels, simpele zepen en frisse lotions tot hippe Eau Micellaires. Onlangs viel mijn oog op een knalroze superzacht Magic Make-up Remover Cloth doekje. Of het wekte?

Dus met dit microvezeldoekje met extra lange vezels verwijder je foundation, eyeliner, lipstick en mascara? Eerst zien! Het advies is om het doekje eerst even te wassen, doe je dat niet dan wekt het niet op volle sterkte. Dat klopt, merkte ik. Verder is het gebruik is super eenvoudig, je houd het doekje onder de warme kraan, (zorg dat het goed doorweekt is), en poets met cirkelende beweging over je gezicht. Het werkt! Het magische doekje ziet er nu wel erg smerig uit. Het advies is wassen met heet water, maar ik zou zeggen gooi het in de wasmachine, en koop meerdere exemplaren zodat je altijd een bij de hand hebt.

Ik gebruikte een doekje van Ici Paris XL van een paar euro (niet te koop online, alleen in de winkel) maar er bestaat ook zoiets als de The Original MakeUp EraserĀ®, die is beduidend duurder, rond de achttien euro. Maar die kun je duizend keer wassen, dus duizend keer gebruiken. Voordeliger dan welke hippe cleanser ook. Budget? Ja!