TAN-LUXE: REVOLUTIONAIR BRUIN MET SELF-TANNING

tan-luxe.jpg

Gelukkig zijn de formules van zelfbruiningsmiddel de afgelopen jaren sterk verbeterd. Het revolutaire Britse merk Tan-Luxe heeft zich gespecialiseerd in tailormade tanning oftewel bruin-zonder-zon worden met self-tan drops op maat.

Tan-Luxe biedt een vijftal verschillende producten op self-tan drops basis, en ook nog andere bruiningsmiddelen waaronder The Gradual Light een vernieuwende lotion en een olie in-één voor een natuurlijk, opbouwbare streeploze kleur.

Ik probeerde Tan-Luxe Illuminating  Self-Tan Drops - The Face. Hoe het werkt? Simpel. Druppel 1 à 4 druppels Tan-Lux in je favoriete serum, moisterizer of gezichtsolie. Hoe meer druppels hoe bruiner, dus let op de dosering. Je zult zien dat je huid binnen een paar uur al een mooi kleurt. Fijn voordeel; vergeleken bij de gebruikelijke bruiningsmiddelen geeft Tan-Luxe niet af en het plakt en stinkt ook niet.

Tan.jpg

Het geheim van alle Tan-Luxe produken is de technische formule en het ontbreken van chemicaliën en synthetische kleurstoffen die kunnen leiden tot huidirritaties. De toevoeging van natuurlijke ingrediënten als frambozenzaad olie en aloe vera zorgen voor de aangename geur. In verband met een mogelijk allergische reactie is het advies om het product voor gebruik eerst uit te proberen op de arm, alleen gebruiken op een gave huid. Belangijk om te weten: Tan-Luxe beschermt niet tegen UV-stralen, dus smeren is geboden.

Tan-Luxe Illuminating  Self-Tan Drops - The Face 30ml €46. De verwerkte grondstoffen zijn gecertificeerd biologisch.