TOM FORD: VOOR EEN SEXY OOGOPSLAG

Tom Ford.jpg

Tom Ford maakt er een sport van om mooie make-up te ontwerpen die vrouwen mee kunnen nemen in hun kleinste tasje. Na zijn handige mini-lipstick-lijn volgen maar liefst dertig clutch-size poeder oogschaduws.

De mini-oogschaduws maken deel uit van de Tom Ford Eyes Only Collection met drie mascara’s, acht Eye Kohl Intense potloden en één Eye Gloss Clear. Het meest indrukwekkend is de eye shadow kleurencollectie waarmee je moeiteloos je favoriete look creëert. En als het aan Tom Ford ligt is dat sexy seventies, dé glamour look waar de voormalige ontwerper van Gucci en YSL beroemd mee is geworden, en nog steeds mee scoort.

Tomford1.jpg

Onmisbaar voor het creëren van de meest zwoele glamour oogopslag is een transparante gloss waarvan ik hoop dat de Tom Ford-versie niet het ooglid en de huid erboven aan elkaar plakt zoals het geval is bij een gloss van M.A.C.

video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more

In de Tom Ford Eyes Only Collection draait het vooral om die enorme verzameling poeder oogschaduws. Ford voerde ze uit in vijf texturen: mat (Ultra Suède), semi-mat (Suède), metallic (Vinyl), satijn (Sateen) en glitter (Paillette).

Voor een langdurig effect gebruik je onder je Private Shadow de nieuwe Tom Ford Eye Primer Duo. En dan de kleuren! Mijn favoriet is paars – dit jaar uitgeroepen door Pantone als officiële zomerkleur. Verder biedt deze collectie ingetogen nudes, en natuurlijk typische warme seventies tinten zoals kobalt blauw en smaragd groen.

Tom-Ford-Holiday-2017-Eyes-of-Tom-Ford.jpg

Tom Ford Private Shadow €35, Eye Gloss Clear €35, Eye Kohl Intense €35,  Full Screen Mascarea €46, Spike Lash Mascara €46, Shutter Lash Mascara €35.