ORIGINS SKIN: DOELTREFFENDE HUID

DP17_179_OS_Cleansing_Makeup_100ml_NS_1578x2100_300_RGB.jpg

Vergrote poriën, een doffe teint en een grove textuur. Al zijn deze ongemakken nog zo subtiel, je wilt de eerste tekenen van veroudering het liefst zo lang mogelijk uitstellen. Origins helpt.

Het betaalbare skincare merk Origins breidt haar Original Skin-lijn uit met drie doeltreffende producten: de Matte Moisturizer, de Skin Cleansing Makeup Remover Jelly en de Pore Perfecting Cooler Primer. Belangrijke ingrediënten: het oersterke Canadian Willowher plantje en het voedende Cold Water Algue.

Voor een frisse glowy huid gebruik je Pore Perfecting Cooling Prime, dit is een verkoelende primer met een subtiele tint en matte finish die poriën onmiddellijk optisch verkleint. Canadian Willowherb helpt de huid er minder dof en vaal uit te zien.

DP17_180_OS_Primer_60ml_NS_1578x2100_300_RGB.jpg

De hydraterende Matte Moisturizer with Willowherb maakt in principe make-up overbodig maar functioneert ook als een mooie basis voor make-up die de gehele dag prachtig op haar plek blijft. Het ingredient Pink Rock Rose werkt anti-irriterend en geeft de huid een glowy look. Chestnut Seed Extract verwijdert dode huidcellen.

 

Skin Cleansing Makeup Remover Jelly is gechikt voor alle huidtypen en vooral de gevoelige huid wordt blij van deze milde en parfumvrije gel die bij gebruikt in een schuim verandert en make-up verwijdert. Sunflower Seed Oil is een antioxidant en werkt zeer verzachtend en draagt bij aan de natuurlijke barrière van de huid.

Origins Original Skin™ Matte Moisturizer with Willowherb: €29. Origins Original Skin™ Skin Cleansing Makeup Remover Jelly: €19. Origins Original Skin™ Pore Perfecting Cooling Primer: €29.Verkrijgbaar bij Douglas.