BABOR: ROZENELIXERS

LUXUEUZE KUUR

Grand Cru Ampoule Concentrates is een 5-delige anti-aging ampullenkuur van Babor die bestaat uit drie op elkaar afgestemde Ampoule Concentrates met exclusieve rozenextracten.

BABOR-Grand-Cru-Ampoule-Concentrates-Review-The-Beautynerd-07-1440x960.jpg

De kuur start met de rosékleurige ampul The Rose Ampoule die met een extract uit de Damascus roos de huid verstrakt en gladmaakt. De geur? Zoet bloemig. De volgende ampul is de The White Ampoule met het extract uit de Alba roos en zorgt voor een jeugdig stralende teint. Bovendien perfectioneert het Perlaura wortelextract de huidskleur en de gesteldheid van het huidoppervlak. The Black Ampoule is de afsluiter van deze korte kuur en bevat de Baccara roos voor een optimale bescherming tegen vrije radicalen en gaat zodoende vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering tegen.

Babor Grand Cru Ampoule Concentrates 2 x The Rose 3 x The White 2 x The Black 7 x 2 ml; € 49,90. Via de BABOR Instituten en online via www.babor.nl