NOURISCHED: CLEAN BEAUTY ONLINE

Nourished is een online boutique die zich richt op pure, natuurlijke cosmetica en huidverzorgingsproducten uit Australië en Nieuw-Zeeland.

Bondi Wash via NOURISHED.jpg

Het assortiment is samengesteld door de twee oprichters, gezondheidsexperts én vriendinnen Erin en Floor. De gezonde levensstijl en het uitgebreide aanbod aan natuurlijke beauty producten dat zij Down Under tegenkwamen inspireerde ze om een jaar geleden de online boutique te beginnen.

Nourished draait om self-care en schoonheid in de breedste zin van het woord. Het assortiment bestaat uit de beste natuurlijke, niet-giftige, diervriendelijke en duurzame producten. Met Nourished willen zij Nederland ervan overtuigen dat natuurlijke producten even goed (en vaak zelfs beter) werken en naast gezonder voor de huid, ook milieuvriendelijker zijn.

Kester Black via NOURISHED.jpg

Nieuw voor de Nederlandse markt zijn de producten van exclusive merken als: Cedar + Stone, Bondi Wash, Kester Black, Sans [ceuticals] en Ere Perez. De basis van deze producten zijn de actieve ingrediënten en kruiden gevonden in de uitbundige natuur van Australië. Het brede online aanbod biedt een natuurlijk alternatief op de mainstream chemische variant van producten die dagelijks op en rondom het lichaam gebruikt worden