TOM FORD BEAUTY: MET BELLA, CINDY & BRYANTOM FORD BOYS & GIRLS

Alistair, Armie, Ava, Bella, Bryan, Camilla, Cardi, Chadwick, Cindy en Donovan. Tom Ford breidt zijn lipstickcollectie Boys & Girls uit met tien nieuwe kleuren. Van klassiek tot edgy, van nude tot sexy. Laat je lippen kennis maken met dit tiental.

Boysandgirls_CINDY_E35.jpg

TOM FORD BOYS & GIRLS 2 bestaat net als de al bestaande collectie uit een serie kleine lipsticks speciaal bedacht om mee te nemen in het kleinste tasje. De nieuwe kleuren zijn vernoemd naar Fords vrienden zoals Bella Hadid.

De kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende texturen van Cream, Matte, Metallic, Ultra-Rich tot gladde Sheer finishes. Wat betreft ingrediënten bevatten deze lipsticks onder andere soja seed extract, Braziliaanse murumuru en chamomilla bloemolie ultra-creamy textuur. De kleuren zijn dankzij hoeveelheid aan pigmenten helder en intens.

TOM FORD BOYS & GIRLS is verkrijgbaar als 50-delige en 25-delige sets en als trio en per stuk voor €35. In de Bijenkorf (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Amstelveen, online)