BUBBLE BUDDY: EIGENWIJZE VEGAN ZEEP


ZEEP VOOR ALLES EN NOG WAT

Ten eerste: wat ziet dit product er prachtig uit. Ten tweede maar wat is het? We zien een zeep, genaamd Werfzeep, en iets wat lijkt op een mini-bedje.

foekje-fleur-foekje-fleur-bubble-buddy-mint.jpg

Bubble Buddy werkt als een rasp, maar nee dit fraaie product is géén kaasrasp. Het ‘bedje’ blijkt een zeeprasp. Als je bent uitgeraspt keer je het bedje om en leg je de handgemaakte zeep op de zeephouder. De geraspte zeep die gooi je in warm water, en je hebt een multifunctioneel sopje voor de vaart, voor het huis, voor de vuile was of je handen of in bad.

Bubble.jpg

Het Nederlandse design is gemaakt van lege plastic flessen, en een reactie op de vele vloeibare zepen die zijn verpakt in plastic flessen. Het verhaal gaat dat vloeibare zeep beter zouden werken dan een blok vaste zeep. Onzin, weten Bubble Buddy bedenker Foekje Fleur en meer onderzoekers. Bovendien gaat een stuk zeep ook nog lang mee. Zoek niet langer naar een origineel cadeau en koop de organic Bubble Buddy!

Bubble Buddy is verkrijgbaar in 9 kleuren €16,90 via foekjefleur.com of werfzeep.nl